ergo
ethniki
axa
anytime
interamerican
eurolife
interlife
europi
interasco
generali
mineta
aig
amtrust
dynamis
prime
atlantiki
intersalonika
groupama

Εδώ κερδίζετε πάντα

Price Guarantee
Ασφάλεια αυτοκινήτου από 44€
Οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
με Εγγύηση Τιμής
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24-7
Δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη 24/7
Με Ιnsurance experts & Υπηρεσία Διαχείρισης Ζημιών
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
EasyBuy
Καινοτομία EasyBuy
Ταχύτατη έκδοση ασφαλιστηρίου
Χωρίς αποστολή δικαιολογητικών
Άμεση αποστολή στο email σας
ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ειδικές Εκπτώσεις

Δείτε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε ώστε να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ασφάλειάς σας!

ΕΩΣ

-25%

ΕΚΠΤΩΣΗ

Δημ. Υπαλλήλων

ΕΩΣ

-10%

ΕΚΠΤΩΣΗ

Ανέργων

ΕΩΣ

-25%

ΕΚΠΤΩΣΗ

Ενστόλων

Οι πελάτες μας

μας αξιολόγησαν με 9 / 10 !

Τι λένε για εμάς

τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites

“Aποτελεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στον χώρο των ασφαλίσεων.”
“Ασφαλιστείτε γρήγορα και άμεσα σε 1'.”
“Ιnsurancemarket.gr is the leading Greek insurance marketplace.”
“Ο ευκολότερος τρόπος στην αναζήτηση & επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.”
“Η εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στις ασφάλειες αυτοκινήτων μέσω της χρήσης του Internet.”

Οδηγός Ασφάλειας Αυτοκινήτου

 • +

  Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου – Συχνές ερωτήσεις


  Γιατί χρειάζομαι ασφάλεια αυτοκινήτου;

  Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η συγκεκριμένη ασφάλιση ονομάζεται βασική ασφάλιση και είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.
  Η υποχρεωτική ασφάλιση της έναντι τρίτων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την ψήφιση του Ν. 489/76, «Περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ' ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης», που άρχισε να ισχύει από την 1.1.1978.
  Σκοπός και φιλοσοφία του είναι η προστασία των τρίτων.
  Ένα όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο. Στην περίπτωση που ο κάτοχος δε το κινεί και δεν επιθυμεί να το ασφαλίσει πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες (διαδικασία ακινησίας).

 • +

  Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου


  Τι σημαίνει μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου και ποιος ο ρόλος της "απαλλαγής";

  Με τη μικτή ασφάλιση (ή ασφάλιση ιδίων ζημιών), η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει τις υλικές ζημίες του δικού σας οχήματος από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή ή κατακρήμνιση ακόμα και στην περίπτωση που είστε υπεύθυνος για το τροχαίο ατύχημα.

  Η μικτή ασφάλεια είναι η πληρέστερη κάλυψη που μπορείτε να έχετε.

 • +

  Ασφάλεια Αυτοκινήτου Πυρός Κλοπής


  Η κάλυψη ολικής κλοπής σας καλύπτει στη τρέχουσα αξία του οχήματός σας σε περίπτωση που αυτό κλαπεί.

  Με την κάλυψη μερικής κλοπής καλύπτονται οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό σας κατά την απόπειρα κλοπής (πχ μίζα, κλειδαριές, ταμπλό κ.α.)

  Επίσης, καλύπτονται και τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που είναι σταθερά προσδεμένα και απαραίτητα για την κίνησή του (πχ οι ζάντες αλουμινίου).

 • +

  10 τρόποι για να μειώσετε (συγκρίνετε) τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας


  1. Συγκρίνετε τακτικά – η σύγκριση τιμών σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα  Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς!

  Το ξέρετε ότι με την σύγκριση τιμών, η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 40% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις; Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη.

  Επιπλέον, οι περισσότερες εταιρείες, προσφέρουν καλύτερες τιμές στους νέους ασφαλισμένους τους από ότι στους ήδη υπάρχοντες πελάτες!

  Πριν ανανεώσετε, μπείτε στο insurancemarket.gr και συγκρίνετε 21 ασφαλιστικές εταιρείες σε 1' για να βρείτε την καλύτερη τιμή για εσάς!

 • +

  Ανασφάλιστα οχήματα, πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις


  Ο νόμος για τα ανασφάλιστα οχήματα ισχύει από τον Μάιο του 2014 και προβλέπει υψηλά πρόστιμα, τα οποία έως τώρα επιβάλλονται σε περίπτωση ελέγχου από την Τροχαία.

  Από τα πρόστιμα δεν εξαιρούνται ούτε τα οχήματα που δεν κυκλοφορούν, καθώς εάν δεν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες, υποχρεούνται να είναι ασφαλισμένα.

 • +

  Πώς θα αποζημιωθείτε από κλοπή αυτοκινητου


  Πήγατε στο σημείο που είχατε παρκάρει και το αυτοκίνητό σας είναι άφαντο; Κατ’ αρχήν ψυχραιμία!

  Εύκολο να το λέμε και δύσκολο να το κάνουμε στην προκείμενη περίπτωση, ο πανικός όμως σε καμία περίπτωση δε βοηθάει.

  Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις άμεσα και κυρίως να έχετε φροντίσει να λάβετε τις κατάλληλες ασφαλιστικές καλύψεις, ανάλογα με την κατάσταση του οχήματός σας, ώστε να αποζημιωθείτε!

 • +

  Ασφάλεια αυτοκινήτου από Φυσικά Φαινόμενα


  Η κάλυψη του οχήματός μας από φυσικά φαινόμενα είναι πολύ σημαντική τους χειμερινούς μήνες. Όλοι θυμόμαστε τις περσινές πλημμύρες που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε πολλά οχήματα. Από τους κατόχους Ι.Χ που υπέστησαν ζημιές αποζημιώθηκαν μόνο όσοι είχαν στο ασφαλιστήριό τους την προαιρετική κάλυψη των φυσικών φαινομένων.

 • +

  Οι εξελίξεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου και η πτώση τιμών των ασφαλίστρων τα τελευταία χρόνια


  Η περίφημη οικονομική κρίση, κυρίως από το 2011 και έπειτα, επηρέασε όλους τους κλάδους και η αγορά αυτοκινήτου ήταν ένας από αυτούς.

  Οι Έλληνες άρχισαν να αγοράζουν όλο και λιγότερα οχήματα ενώ παράλληλα πολλοί ιδιοκτήτες παρόπλισαν τα οχήματά τους λόγω του ακριβού κόστους συντήρησης και λειτουργίας (φόροι πολυτελείας, αυξήσεις στα καύσιμα, υψηλά τέλη κυκλοφορίας κτλ.) καταθέτοντας πινακίδες.


 • +

  Πράσινη Κάρτα Αυτοκινήτου


  Η Πράσινη Κάρτα είναι ένα Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτου το οποίο εγγυάται την κάλυψη Αστικής Ευθύνης του οχήματός σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

  Η πράσινη κάρτα ουσιαστικά είναι το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας όταν ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας και είναι απαραίτητη όταν ταξιδεύετε σε χώρα εκτός ΕΟΧ.

  Η πράσινη κάρτα θεωρητικά δεν χρειάζεται σε περίπτωση που ταξιδεύετε προς χώρες του Ε.Ο.Χ (τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Νορβηγία, Ισλανδία, Ελβετία και το Λιχτενστάιν) την Ανδόρα και την Κροατία αλλά εμείς σας προτείνουμε να την προμηθεύεστε και σε αυτή την περίπτωση.

 • +

  Οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου


  Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την πιο οικονομική ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας είναι να συγκρίνετε την αγορά!

  Το ξέρετε ότι με την σύγκριση τιμών, η διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι έως 40% για ένα ασφαλιστήριο με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις;

  Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική και στοχεύει σε διαφορετικό προφίλ πελάτη από μία άλλη.

 • +

  Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου


  Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, υπάρχει μία άνοδος στα ασφαλιστήρια τρίμηνης διάρκειας.

  Οι κυριότεροι λόγοι είναι η περιορισμένη κυκλοφορία κάποιων οχημάτων (πχ τους χειμερινούς μήνες), η επικείμενη πώληση του οχήματος και κυρίως η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα τρίμηνα ασφαλιστήρια συμφέρουν!

 • +

  Εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου


  Βρείτε την καλύτερη τιμή για την εξάμηνη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας μέσα σε 1’.


 • +

  Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου


  Στην ασφαλιστική αγορά παρέχονται ασφαλιστήρια μηνιαίας, τρίμηνης, εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας.

  Αναμφισβήτητα, η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι αυτή της ετήσιας ασφάλισης του αυτοκινήτου σας καθώς δίδεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες με έκπτωση περίπου 15% επί του κανονικού τιμολογίου.

 • +

  Πληρωμή με άτοκες δόσεις


  Στο insurancemarket σας παρέχουμε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ασφαλιστήριο συμβολαιό σας σε 6 ή 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με την διαρκεια του συμβολαίου που έχετε επιλέξει.

 • +

  Εκπτώσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Ενστόλων, Ανέργων


  Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν σημαντικές ειδικές εκπτώσεις στα τιμολόγια τους εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε μία από τις κάτωθι επαγγελματικές ή άλλες ειδικές κατηγορίες.

  Ανάλογα με την εταιρεία και την κατηγορία οι εκπτώσεις κυμαίνονται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφάλιστρα. Διαβάστε προσεκτικά σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε γιατί μπορεί να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ασφάλειάς σας.

4.3 5 28
Αγίου Δημητρίου 4
Αθήνα Αττική
10554 Ελλάδα
InsuranceMarket’s Schema 4.3 5 20